Трагічно помер Хаміс Мамедов, колишній боєць ММА і екс-чемпіон світу з боїв без правил.
Причиною смерті стала тромбоемболія легеневої артерії, повідомляє Tengrinews.kz. 34-боєць помер у лікарні.
Хаміс Мамедов
Хаміс Мамедов
Як розповів його брат Халіл, Хаміс помер після походу в сауну. Він застудив легені, вийшовши з сауни на холодне повітря. Простуда переросла в пневмонію, і його госпіталізували. Через декілька днів Хаміс помер.
Хаміс Мамедов виступав на змаганнях з бойового самбо та змішаних єдиноборств. У 2005 році на змаганнях з бойового самбо Мамедов переміг чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (27-0).

Як раніше повідомляв Знай.ua, чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара Іразієва.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова. За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.
Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще