Хокеїсти канадської команди Dauphin Kings, які виступають в Канадській молодіжній хокейній лізі, провели гру "Українська Ніч", на яку вийшли у синьо-жовтій формі з українською символікою.
Цей матч Dauphin Kings проти Portage Terriers пройшов у рамках Всеканадского національного українського фестивалю в містечку Дофін з однією з найбільших українських діаспор.
Гра закінчилася з рахунком 4:1 на користь Portage Terriers.

Канадські хокеїсти Dauphin Kings провели гру "Українська Ніч"
Канадські хокеїсти Dauphin Kings провели гру "Українська Ніч"

Такий матч хокеїсти проводять четвертий рік поспіль.
"Минулого року це були сорочки з вишивкою, а в цьому - синьо-жовті з тризубами. Близько двох тисяч канадців прийшли, щоб вболівати за улюблену команду і заодно побувати на святі української культури", - повідомляє Ukrainian people.

Як писав Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) пробує себе в новому виді спорту - хокеї.

У рідному місті Білгород-Дністровський Ломаченко влаштував імпровізований каток, розчистивши водойму від снігу.
Боксер поділився фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.