Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) може позбутися свого титулу.
Про це заявив його менеджер Різван Магомедов.
За його словами, команда Нурмагомедова сподівається, що цього не станеться.
"В принципі, можливо, що UFC позбавить Хабіба пояса як чемпіона, який не проводить захистів більше року. Ми не виключаємо такий варіант, але я думаю, навряд чи. Конор не захищав пояс два роки, Петтіс не захищав майже два роки, і їх не позбавляли титулу. Тим більше поясу можуть позбавити, коли строки не визначені, а тут все ясно, і можна припустити, коли буде наступний захист.
Листопад - грудень 2019? Якщо дати легкий прогноз, то так. Але ми в найближчі дні повинні все обговорити і прийняти рішення", - передає слова Магомедова Матч ТВ.
Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів.
Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.
"Політика назавжди", - коротко написав написав Нурмагомедов в Twitter.

Як раніше повідомляв Знай.ua, чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара Іразієва.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова. За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.