Абдулманап Нурмагомедов, батько і тренер російського бійця Хабіба Нурмагомедова (24-0), прокоментував заяву Конора Макгрегора про те, що він хоче провести бій з Хабібом в Росії.

Нурмагомедов старший не вважає, що слова Макгрегора варто сприймати всерйоз без офіційного підтвердження, повідомляє mmanews.info.

"Це чудова ідея. На яких умовах можна було б організувати цей бій? Знаєте, давайте почекаємо підтвердження з офіційних джерел. Хотілося б самому почути конкретику. Поки ж - ну сказав це Макгрегор і сказав", - прокоментував новину Нурмагомедов старший.

Відзначимо, що раніше команда Нурмагомедова заявляла про те, що в даний момент росіянин проводить активні тренування і вже восени проведе свій наступний бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Макгрегор тренується з дуже гучними іменами зі світу боксу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Фото – Getty Images