На спільній прес-конференції президента США Дональда Трампа та канцлера Німеччини Ангели Меркель лідери двох держав зробили заяви щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

Говорячи про конфлікт між Росією і Україною, Дональд Трам заявив про необхідність мирного його врегулювання, пише Reuters.

"Я високо оцінюю провідну роль канцлера Німеччини Ангели Меркель поряд з французьким президентом у вирішенні конфлікту в Україні", – додав він.

Ангела Меркель, у свою чергу, підкреслила, що США і Дональд Трамп підтримують мінські домовленості.

"Я рада, що американська адміністрація і особисто президент все більше залучені в Мінський процес. Нам потрібно вирішити це питання, з одного боку, для безпечної і суверенної України, а з іншого – для поліпшення відносин з Росією, коли проблеми будуть усунені", – наголосила Меркель.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, на зустрічі у Вашингтоні Меркель поскаржилася Трампу на важкі переговори щодо Донбасу