Російський боксер Олександр Повєткін прокоментував перемогу над українцем Андрієм Руденком в бою за титул інтернаціонального чемпіона за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Ця перемога стала 32-ю в кар'єрі росіянина.

"Хочу подякувати всім за підтримку, вона дуже важлива для мене. Андрій міцний хлопець, у нього велике серце, і я знав, що просто так він не здасться. Щось не виходило, десь застоювався. Будемо виправляти помилки і йти далі. Будемо ставати сильнішими, цей бій був дуже важливий для мене", - передає слова Повєткіна Р-Спорт.

Бій Руденко - Повєткін відбувся 1 липня в Москві на стадіоні в Лужниках. Бій тривав усі 12 раундів, за підсумками яких судді одноголосно віддали перемогу росіянину - 119: 109, 120: 108, 120: 108.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Руденко з травмою вистояв весь бій з Повєткіним, але програв.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото – РИА Новости