Австралієць Джефф Хорн (16-0-1, 11 КО) переміг легендарного філіппінця Менні Пакьяо (59-6-2, 38 КО) і завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO.

З самого початку бою Хорн був активніше і намагався діяти першим номером, а Пакьяо ж зосередився на контратаках, хоча періодично перехоплював ініціативу.

У 6 раунді після зіткнення головами, у Пакьяо з'явилося розсічення в області скроні, а в 7 раунді - ще одне біля ока. Фінальні раунди поєдинку були дуже напруженими і видовищними, обидва боксери добряче виснажені, але останній 12 раунд вони провели в справжній рубці.

Судді одноголосно віддали перемогу Джеффу Хорну, який став новим чемпіоном світу за версією WBO. Оцінки суддів - 115: 113, 115: 113, 117: 111. Для 38-річного Пакьяо це сьома поразка в кар'єрі (при 59 перемогах).

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Бій Пакьяо - Хорн відбувся 2 липня в Австралії на стадіоні в Брісбені. За прогнозами букмекерів Менні Пакьяо був явним фаворитом в цьому поєдинку.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, бій з Хорном може стати останнім в кар'єрі Пакьяо.

Фото – Getty Images