Держдума Російської Федерації доручила комітету з інформаційної політики перевірити роботу американських ЗМІ в Росії: "Радіо Свободи", CNN та "Голос Америки".

Про це пише ВВС.

Таке рішення депутати ухвалили у відповідь на законопроект Джини Шахін, члена демократичної меншості в сенаті США, згідно з яким Мін'юст США уповноважили перевірити російську телекомпанію Russia Today (RT) на відповідність законам США про іноземні агентства.

Водночас, за інформацією ЗМІ, ймовірність, що законопроект ухвалять – дуже мала. Відзначається, що його можна розцінити як нову спробу демократів перевірити версії про втручання Росії у президентські вибори в США.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", ВВС виграла суд проти телеканалу Russia Today. Після цього RT видалив всі фейкові сюжети.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще