У матері відомої української тенісистки Даяни Ястремської в руках вибухнула пляшка шампанського. Інцидент стався під час Australian Open, але про нього стало відомо вже після турніру.

Неприємний інцидент стався, коли сім'я Ястремських поверталася з "Мельбурн-Арени" після матчу третього кола проти американки Серени Вільямс, в якому українка поступилася (2:6, 1:6).

"Марина дістала з сумки пляшку, почала її розглядати, і в цей момент вона вибухнула. Були нанесені дуже страшні пошкодження. Це була одна з найстрашніших ночей у історії нашого життя. Мова йшла про те, що дружина може остаточно втратити зір. Цієї ж ночі була скликана хірургічна бригада в складі восьми чоловік і оперативно зроблена операція. Дуже важко було пережити ці чотири години, ми не розуміли, що відбувається. Хлопці врятували око, це факт, ми їм за це дуже вдячні, але ми поки не врятували зір. Око поки не бачить на 100%", — наводить слова батька тенісистки Олександра Ястремського btu.

Також Олександр опублікував фото дружини:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Даяна Ястремська пробилася у чвертьфінал турніру категорії International в Хуахіні, впевнено перемігши китаянку Пен Шуай.
Після матчу українська тенісистка прокоментувала свою перемогу.
"Я відмінно почала і відчувала себе дуже комфортно. У другому сеті грала трохи слабше, не могла знайти свою гру. Я намагалася просто продовжувати грати, зберігати спокій, щоб знайти свій ритм.
Якщо говорити про наступний матч, то я грала з обома тенісистками в минулому році. Гарбін'є Мугурусу я обіграла, а Моні Бартель програла. Думаю, я подивлюся їх матч, в якому стані вони знаходяться, і буду готуватися до гри, постараюся показати найкраще, що можу", - передає слова Ястремської офіційний сайт WTA.
У чвертьфіналі українка зустрінеться з переможницею пари Гарбін'є Мугуруса - Мона Бартель.
Представники Федерації Тенісу України і батько Ястремської Олександр провели додаткові переговори і досягли домовленості.
"Будь-які непорозуміння усунено, Ястремська висловила щире бажання прийняти участь у матчі і прикласти всі зусилля, щоб національна команда здобула перемогу в Зеленій Гурі", - йдеться в повідомленні Федерації.
Таким чином у складі збірної України на Кубку Федерації будуть виступати: Леся Цуренко, Катерина Козлова, Марта Костюк, Надія Кіченок і Даяна Ястремська.
Суперницями українок буде збірна Швеції.
Нагадаємо, перша ракетка України і сьома ракетка світу Еліна Світоліна не буде виступати за українську збірну команду на Кубку Федерації.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

У Федерації тенісу України повідомили, що Еліна Світоліна не зіграє за збірну України з фінансових причин.
Світоліна спростувала цю інформацію. За словами тенісистки, вона пропустить матчі збірної через травму, яку отримала на Australian Open-2019.
"З подивом прочитала заяву ФТУ про те, що не зіграю в Польщі через гроші. Безумовно, з боку мого агента були переговори з представниками збірної і це стандартна світова практика, але фінанси не були і не могли бути ключовим моментом у питанні виступу за збірну. На жаль, ФТУ сфокусувавшись на фінансовому питанні, мабуть не почула інформацію про мою травму.
Останні три матчі в Мельбурні далися мені дуже важко через травми і ми дуже довго зважували всі за і проти моєї участі в Кубку Федерації, але поради лікарів були однозначними. Вихід на корт у Польщі може посилити пошкодження і вкрай негативно позначитися на подальшому сезоні. Ще мінімум тиждень мені не рекомендується тренуватися. Мені дуже шкода, що я не зможу допомогти команді в Польщі, але я прошу поважати моє рішення і не робити в такій ситуації зайвий піар", - написала Світоліна у Facebook.
Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна пояснила, чому пропустить Кубок Федерації.