Українська легкоатлетка Юлія Левченко посіла третє місце на міжнародному турнірі зі стрибків Internationales Springer-Meeting Cottbus в Німеччині.

21-річна уродженка Бахмута всі висоти, включаючи 1,96 м, долала з першої спроби. І тільки на 1,98 метра українка зачепила планку. У зв'язку з цим Юлія стала третьою на турнірі в Коттбусі, де минулого року перемогла.

Ще одна українська спортсменка, 17-річна Ярослава Магучих, також добре себе зарекомендувала на змаганнях, ставши четвертою.

Перемогу ж здобула Марія Ласицкене з Росії (2,02 м).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Перемога Ястремської

Українська тенісистка Даяна Ястремська пробилася у чвертьфінал турніру категорії International в Хуахіні, впевнено перемігши китаянку Пен Шуай.
Після матчу Ястремська прокоментувала свою перемогу.
"Я відмінно почала і відчувала себе дуже комфортно. У другому сеті грала трохи слабше, не могла знайти свою гру. Я намагалася просто продовжувати грати, зберігати спокій, щоб знайти свій ритм.
Якщо говорити про наступний матч, то я грала з обома тенісистками в минулому році. Гарбін'є Мугурусу я обіграла, а Моні Бартель програла. Думаю, я подивлюся їх матч, в якому стані вони знаходяться, і буду готуватися до гри, постараюся показати найкраще, що можу", - передає слова Ястремської офіційний сайт WTA.
У чвертьфіналі українка зустрінеться з переможницею пари Гарбін'є Мугуруса - Мона Бартель.
Представники Федерації Тенісу України і батько Ястремської Олександр провели додаткові переговори і досягли домовленості.
"Будь-які непорозуміння усунено, Ястремська висловила щире бажання прийняти участь у матчі і прикласти всі зусилля, щоб національна команда здобула перемогу в Зеленій Гурі", - йдеться в повідомленні Федерації.
Таким чином у складі збірної України на Кубку Федерації будуть виступати: Леся Цуренко, Катерина Козлова, Марта Костюк, Надія Кіченок і Даяна Ястремська.
Суперницями українок буде збірна Швеції.