UFC працює над організацією наступних боїв для росіянина Хабіба Нурмагомедова та ірландця Конора Макгрегора. За словами президента UFC Дейни Уайта реванш між цими бійцями можливий.

"Відносно ще одного бою Конора і Хабіба, то тут не можна стверджувати нічого конкретного. Я думаю, спочатку нам потрібно звести Нурмагомедова з Фергюсоном, а Макгрегора з Серроне. Якщо Конор і Хабіб здобудуть перемоги, то реванш між ними цілком реальний", - заявив Уайт.

Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів.
Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.
"Політика назавжди", - коротко написав написав Нурмагомедов в Twitter.

Як раніше повідомляв Знай.ua, чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов підозрюється в причетності до нападу на відомого дагестанського блогера і шоумена Ельдара Іразієва.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як пише дагестанське видання Черновик, в Махачкалі на Іразієва напала юрба і жорстоко побила нібито за необережні висловлювання на адресу бійця.
Серед нападників, за даними видання, був секундант Нурмагомедова Магомед Магомедов. Напад було скоєно 26 січня, і відбувався на очах Нурмагомедова. За інформацією видання Super.ru, Хабіб в цей час перебував в Австралії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов хоче піти з UFC.