Глава Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк 17 березня кілька разів вистрілив пострілів в повітря зі зброї під час конфлікту з активістами, які назвалися представниками молодіжного руху "Традиція і порядок".

Про це повідомила прес-секретар Вищої ради правосуддя Оксана Лисенко в Facebook. Понад 10 осіб одягнених у балаклави напали на Бенедисюка і його дружину поруч з його будинком. Він, за словами Лисенка, викликав поліцію на місце події і з метою самозахисту зробив попереджувальний постріл у повітря.

Один з учасників конфлікту Євген Карась пояснив, що Бенедисюк намагався наїхати автомобілем на активістів. Вони прийшли з мітингом до його дому і звинувачували в корупції.

"Суддя Бенедисюк на Осокорках намагався задавити машиною, а пізніше відкрив вогонь з пістолета по активістам молодіжного руху" Традиція і порядок ". Активісти прийшли до судді поспілкуватися і розклеїти листівки, Бенедисюк претендує на високу посаду на держслужбі, займаючись корупцією. Про це активісти сьогодні подали заяву в НАБУ перед візитом до чиновника ", - написав він.

Після сутички у активістів розбитий фотоапарат, планшет. Деякі з них отримали невеликі травми після того, як Бенедисюк спробував їх переїхати.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, куди може поїхати відсторонений глава ДФС Роман Насіров після того, як за нього внесли багатомільйонну заставу.