Вчора ввечері близько 18:45 цементовоз на смерть збив пішохода у центрі Львова. Людина вийшла на дорогу перед вантажним автомобілем та опинилась у "сліпій зоні" для водія.

За інформацією ZAXID.NET, прес-секретар Нацполіціі у Львівській області Світлана Добровольська розповіла, що жертва, який було близько 60 років, померла на місці.

Очевидці розповіли, що жінка з'явилась на дорозі, коли цементовоз зупинився перед травмаєм. Коли громадський транспорт почав рухатись, водій вантажівки теж натиснув на газ та збив пішохода.

Зазначається, що трагедія сталася на перетині вулиці Франка та Шухевича. На місце прибули лікарі, але не змогли врятувати жінку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у сімферопольському аеропорті ледь не сталася аварія за участю двох літаків.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще