Клуби Національної хокейної ліги в це міжсезоння намагаються всіма силами утримати своїх досвідчених виконавців, пропонуючи їм нові контракти.

Так, Сан-Хосе підтвердив інформацію про однорічну угоду з форвардом Джо Торнтоном. За наступний сезон 38-річний гравець отримає 8 мільйонів доларів. З них 6,75 мільйона - зарплата, 1,25 мільйона - підписний бонус.

Торонто ж, в свою чергу, підписав з нападаючим Патріком Марло 3-річний контракт із зарплатою 6,25 мільйона в рік. А загальна сума угоди становить 18,75 мільйона доларів.

Варто зазначити, що така поведінка клубів НХЛ на старті міжсезоння здивувала деяких експертів і вболівальників. Багато хто вважає, що зарплати хокеїстів повинні бути набагато меншими.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що Монреаль перепідписав контракт з одним з найкращих воротарів ліги.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Фото: Getty Images