Новоспечений чемпіон світу WBO в напівсередній вазі австралієць Джефф Хорн (17-0-1, 11 КО) відразу після перемоги над Менні Пакьяо кинув виклик Флойду Мейвезеру-молодшому.

"Що насправді хоче Мейвезер – паличку чи боксерські рукавички? Виходь на справжній бій, Флойд! Ну а чому ні? Він повертається проти бійця UFC, щоб встановити рекорд. Чому б не спробувати встановити рекорд проти такого справжнього суперника і чемпіона світу, як я?", - заявив Джефф.

Нагадаємо, австралієць Джефф Хорн переміг легендарного філіппінця Менні Пакьяо і завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO.

Бій Пакьяо - Хорн відбувся 2 липня в Австралії на стадіоні в Брісбені. За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Хорну.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стали відомі гонорари Пакьяо і Хорна за бій.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фото – Getty Images