Колумбійський боксер Мігель Марріага (25-2, 21 КО) розповів, чому погодився на бій з українцем Василем Ломаченком (8-1, 6 КО), який відбудеться 5 серпня в Лос-Анджелесі.

За словами Марріаги, його команда отримала пропозицію від Top Rank з можливістю вибору, а його промоутер віддав перевагу бою з Ломаченком.

"Коли ми з моїм тренером зустрілися з промоутером – Рікардо Мальдонадо, він сказав, що розмовляв з представниками Top Tank і отримав пропозицію провести поєдинок або з якимось філіппінським боксером, не запам'ятав його ім'я, або з Василем Ломаченком, і менеджер взяв на себе сміливість прийняти бій з українцем без моєї попередньої згоди. Я відповів: "Звичайно, ніяких проблем, я готовий до цього бою. Знаю, що я не буду фаворитом в цьому поєдинку, але бій дасть мені гарну можливість знову заявити про себе, а також шанс виграти титул чемпіона світу", – цитує Марріагу Еl Нeraldo.

Для поєдинку з Ломаченком йому доведеться піднятися на одну вагову категорію вище, проте 30-річного колумбійця це не бентежить. "У своєму останньому бою з Оскаром Вальдесом я важив 129 фунтів (бій з українцем пройде у другій напівлегкій вазі - до 130 фунтів). У мене немає ніяких проблем з цією вагою".

Нагадаємо, 5 серпня на арені Microsoft в Лос-Анджелесі Василь Ломаченко проведе бій проти колумбійця Мігеля Марріаги (25-2, 21 КО). Ломаченко буде захищати свій титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Спочатку на цю дату планувався реванш Ломаченко проти Орландо Салідо, який завдав українцеві єдиної поразки на профіринзі. Але Салідо відмовився від реваншу заради поєдинку в андеркарті бою Флойда Мейвезера з Конором Макгрегором.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стало відомо, від якої суми відмовився Салідо за реванш з Ломаченком.

Фото – Getty Images