Поліція масово евакуює пасажирів із паризького аеропорту Орлі, де стався напад на військового – близько трьох тисяч осіб вже вивели із південного терміналу. Згідно даних перевізника, найближчим часом можлива затримка рейсів.

Про це повідомляє Le Figaro.

У МВС Франції вже офіційно підтвердили цю інформацію. Представники відомства відзначили, що у зв'язку з інцидентом їхати в аеропорт тимчасово заборонено, про що також попередили клієнтів авіакомпанії.

[[{"fid":"174330","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"394","width":"700","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Відзначається, що поблизу терміналів проводять перевірку всієї території на наявність вибухівки – як припускають у поліції, чоловік міг залишити там пристрої заздалегідь. Аеропорт оточили військові та співробітники аварійної бригади.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що військові застрелили у аеропорту Орлі, що у Парижі. Пасажирів частково евакуювали, а до терміналів тимчасово перекрили вхід.