Колишнього керівника передвиборного штабу президента США Пола Манафорта черговий раз викликають на допит у ГПУ. Відомо, що це вже сьома спроба українських прокурорів отримати свідчення.

Про це повідомляє CNN.

Екс-радник Віктора Януковича може володіти інформацією про корупційну справу, яку розслідують в Україні.

Представники ГПУ протягом двох років відправляли офіційні запити з цього приводу керівнику ВБР Джеймсу Комі та низці чиновників із Департаменту юстиції США, але постійно отримували відмову.

Крім того, від провладних американських структур жодної реакції також не було попри те, що обидві країни погодилися співпрацювати у правовому полі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пізніше ряд посадовців підтвердили, що листи справді отримали, але від коментарів з цього приводу відмовилися.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що план повернення Віктора Януковича в Україну готує Пол Манафорт, який свого часу був радником колишнього президента-втікача.