Копачі бурштину 18 березня вийшли на мітинги і перекрили міжнародну трасу Київ-Варшава в Рівненській області. Вони вимагають легалізувати видобуток "сонячного каменю".

Про це повідомляє телеканал "112 Україна". Копачі заблокували трасу в районі населеного пункту Клесів. Кілька днів тому між ними і правоохоронці виник конфлікт. Одного з копачів затримали правоохоронці і людям не відома його доля.

Мітингувальники вирішили заблокувати дорогу, що б дізнатися що-небудь про затриманого і зажадали узаконити видобуток бурштину.

Через деякий час на місце подій прибув екіпаж патрульних. Поліцейські пояснили копачам, що ті порушують закон, але вони проігнорували правоохоронців і на трасі не вдалося відновити рух транспорту. Дорога Київ-Варшава заблокована з дев'ятої години ранку. Спочатку мітингувальники стверджували, що акція буде короткостроковою.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, священик на Рівненщині організував видобуток унікального бурштину.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще