Поховавши майже всю українську промисловість на окупованих територіях Донбасу ватажок "ДНР" Олександр Захарченко взявся за пивоваріння. Алкогольну продукцію виготовлятимуть на "націоналізованому" заводі в Донецьку.

Про це повідомляють сепаратистські ресурси. Захарченко підключив свою бурхливу уяву і сказав, що продукція з заводу буде навіть експортувати в інші країни.

"Пиво цього заводу - це легенда для всієї України і для Донбасу особливо. Завод знову запрацював", - заявив ватажок терористів.

На окупованій території Донбасу, за його словами, випивають за місяць дев'ять мільйонів літрів пива. Завод може випускати 30 мільйонів літрів, а тому зможе працювати на "експорт". Підприємство було зупинено в 2014 році через початок бойових дій на Донбасі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики повністю знищили кілька будинків в Авдіївці. Вони вели вогонь по населеному пункту з танків.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще