Члени спостережної місії ОБСЄ виявили порожні контейнери від протитанкових керованих ракет в окупованому Олександрівську, який розташований в декількох кілометрах від Луганська. Озброєння належало бойовикам.

Про це повідомляє LIGA.net, посилаючись на дані організації. Члени спостережної місії знайшли вісім порожніх контейнерів.

Крім того, спостерігачі зафіксували свіжі сліди військової техніки терористів. На просування колони вказували сильно пошкоджені дерева поблизу.

Неподалік від населеного пункту Новогригорівка члени місії зафіксували броньовану землерийну машину. У Кальміуському, що в 42 км на південний схід від Донецька, бойовики пересувалися на МТ-ЛБ.

На минулому тижні представники ОБСЄ фіксували посилення обстрілів з боку терористів. Вони 14 тисяч 698 разів порушували режим тиші на Донбасі.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики повністю зруйнували кілька житлових будинків в Авдіївці. Вони вели вогонь прямою наводкою з танків.