Народні депутати, попри кризову ситуацію в країні, не відмовляють собі ні в чому. У той час, коли ціни в магазинах зростають мало не щотижня, у їдальні при Верховній Раді – гастрономічний бум.

Відповідний знімок опублікував американський журналіст Саймон Островський в Instagram.

На фото видно, що народні обранці харчуються далеко не борщем чи картоплею, а бутербродами із червоною ікрою.

[[{"fid":"174390","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"480","width":"481","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Сам кореспондент обурився побаченим: "Ось такий хліб насущний членів парламенту України", - написав він в коментарі до знімку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що народні депутати протягом минулого року отримували компенсації із державного бюджету для того, щоб винаймати житло. Навіть спікеру ВР Андрію Парубію виділили близько 12 тисяч на подібні потреби. Такі ж суми отримали більшість нардепів.