Бойовики підсилюють свої позиції на Донецькому напрямку і перекидають додаткове озброєння і угрупування.

Про це повідомив спікер Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко під час брифінгу, передає "Українська правда". Він зазначив, що за минулу добу ситуація на лінії фронту значно ускладнилась. Всього на Донецькому напрямку зафіксовано 52 обстріли. На Луганському напрямку бойовики 14 разів відкривали вогонь з важкого озброєння, а на Маріупольському - 46 разів.

"За минулу добу обстановка ускладнилася. Як і раніше, бойові дії тривають по всьому фронту. Однак противник підтягнув на передову додаткові сили і засоби, що призвело до посилення обстрілів і збільшення їх кількості", - розповів спікер.

Терористи, за його словами, змінює свою тактику поблизу Авдіївки. Бойовики більше не ведуть тривалі потужні з артилерії, а роблять тривалі паузи між веденням вогню. У районі населеного пункту за вчора вони випустили сотні мін і вели обстріл з танків.

Лисенко сказав, що в Авдіївці вдалося відновити водопостачання. Ремонтні бригади відновили в п'ятницю роботу Донецької фільтрувальної станції.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики з танків розстріляли житлові будинки в Авдіївці. В результаті повністю знищені кілька будівель.