Військове командування детально вивчить причини аварії в Миколаєві, учасником якої був армійські бензовоз.

Про це повідомляє прес-центрі Командування ВМС ЗС України. За фактом інциденту призначено службове розслідування. Тоді військовий вантажівка протаранила будівлю і в'їхала в зоомагазин.

Командування висловило співчуття рідним і близьким загиблого в аварії військовослужбовця. Автомобіль значився за 406-ю окремою артилерійською бригадою ВМС. Вантажівка їхала з Широколанівського полігону.

«За попередньою інформацією ДТП сталося з технічних причин, водій знаходився в тверезому стані. Інші обставини з'ясовуються. Цивільні учасники дорожнього руху під час зазначеного ДТП не постраждали », - розповіли подробиці ходу розслідування у військовому командуванні.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, у Львові цементовоз задавив жінку. Вона вибігла перед автомобілем і потрапила в "сліпу зону" водія.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще