Громадяни в балаклавах, які сьогодні зранку перекрили автодорогу "Київ-Ковель" у селі Федорів на Рівненщині, висунули правоохоронцям ряд вимог.

За інформацією прес-служби рівненської поліції, вони вимагають не перешкоджати у видобутку бурштину, а також звільнити 43-річного жителя селища Клесів, затриманого за причетність до масових заворушень на Сарненщині, під час яких стріляли в поліцейського.

Відзначається, що рух транспортних засобів заблокували, вирішується питання про відновлення комунікації.

Блокуванню траси передувало те, що 15 березня поліцейські вилучили у копачів бурштину мотопомпу, а ті, у свою чергу, відбили її. Вони заблокували службовий автомобіль і почали погрожувати правоохоронцям фізичною розправою.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", перекриваючи міжнародну трасу, протестувальники заявляли спочатку, що акція буде короткостроковою.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще