У брюссельській комуні Сен-Жіль в результаті вибуху газу зруйновано чотириповерховий будинок.

Докладної інформації про подію поки немає. Місцеві ЗМІ тільки повідомляють, що вибух був величезної сили. В результаті вибуху постраждали кілька людей. Один у важкому стані доставлений в лікарню.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 16 березня, в паризькому офісі МВФ прогримів вибух: в результаті події ніхто не постраждав, працівників в терміновому порядку евакуювали. На місці події працюють правоохоронні органи. один з журналістів опублікував в мережі фото і відеоролики з місця події.

Стало відомо, що відповідальність за вибух взяла на себе терористична організація лівих радикалів з Греції "Змова пожежних".

Президент Франції Франсуа Олланд заявив, що вибух конверта в паризькій штаб-квартирі Міжнародного валютного фонду - це теракт.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще