Наймолодший син Дональда Трампа Беррон у свої десять років став об’єктом нападок журналістів та тих, хто категорично не сприймає політику його батька-президента. Найбільший скандал розгорівся після того, як хлопчика запідозрили в аутизмі й навіть опублікували відповідне відео, що мало б підтвердити цю інформацію.

Незважаючи на те, що згодом ініціатори цього кроку дорого заплатили за свої домисли, Беррон Трамп залишається під прицільною увагу щоразу, коли з’являється на людях.

Сьогодні американські таблоїди облетіла фотографія, на якій хлопчика можна побачити вперше після інавгурації. Нащадок мільярдера, якому 20 березня виповниться 11 років, учора разом з батьками прилетів у Флориду, аби провести там в розкішному маєтку родинний вікенд.

Папараці зняли сімейство Трампів, коли ті виходили з літака. Глава родини був у традиційному костюмі, Меланія – в яскраво-червоному пальто з поясом, а Беррон – у джинсах, кросівках, сорочці, жилеті та блейзері. Всі троє виглядали спокыйними та задоволеними.

Вони швидко спустилися з трапа та сіли в авомобіль, що повіз їх далі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як писав інформаційни портал "Знай.ua", Меланія Трамп не пробачила пресі знущань над її сином.