Відомі музиканти прокоментували смерть легендарного музиканта Чака Беррі.

Про це повідомляє Rolling Stone.

Кіт Річардс і Ронні Вуд – знамениті гітаристи The Rolling Stones, позначили смерть музиканта, як кінець епохи. Адже Беррі був одним із засновників рок-н-ролу і зробив величезний внесок у сучасну музику.

"Він був не тільки блискучим гітаристом і виконавцем, але, головне, він був професійним композитором. Його пісні будуть жити вічно. Він освітив наші юнацькі роки, і вдихнув життя в наші мрії стати музикантами", — розповів про вплив Беррі співак Мік Джаггер.

Вокаліст The Beach Boys Брайан Вілсон підкреслив, що легендарний гітарист надихнув всіх музикантів. Любителі рок-н-ролу будуть сумувати за нього.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Чак Беррі помер 18 березня. Медики не встигли його врятувати. Причини смерті поки не розкриваються. Йому було 90 років.