Ватажки "ДНР" та "ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницький відвідалий окупований Крим, де представили структуру "інтеграції Донбасу у Росію".

За інформацією "Радіо Свобода", 17 березня ватажки злочинних організацій святкували у Криму третю річницю незаконної анексії та встигли розповісти про план "інтеграції". Росія висунула свою людину координатором проекту - депутата Держдуми і заступника голови Російської общини Криму Андрія Козенка.

Захарченко і Плотницький заявили, що з Україною їх більше нічого не зв'язує, а головним партнером для них є Росія, в яку вони хочуть увійти. Також відомо про намір Росії співпрацювати із "ДНР" та "ЛНР" в економічній, соціальній, культурній та гуманітарній сферах.

Зазначимо, що раніше у Криму Захарченко назвав Росію "батьківщиною "ДНР" та Донбасу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", за минулу добу проросійські бойовики обстріляли українські позиції на Донбасі 85 разів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще