Федеральне агентство Німеччини з інформаційної безпеки посилило готовність до кібератак в період парламентських виборів, запланованих на вересень 2017 року.

Про це пише Welt am Sonntag.

За словами представника агентства, урядова мережа щодня піддається атакам.

Як уточнив він, відомство постійно співпрацює з працівниками служб, задіяних у проведенні виборів, політичними партіями, іншими зацікавленими особами та організаціями, з якими обговорюють заходи щодо забезпечення кіберзахисту.

Водночас, співрозмовник видання не уточнив про характер атак на сайти уряду. При цьому наголошується, що посилити кібербезпеку вирішили після повідомлень про втручання хакерів в американські президентські вибори.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", у Нідерландах відбулися парламентські вибори. Вперше за багато років підрахунок голосів ведеться вручну. За інформацією російських ЗМІ, голландці бояться, що комп'ютери зламають російські хакери.