Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) проведе наступний бій влітку проти Дональда Серроне.
Про це повідомив президент UFC Дана Уайт.
"Я хочу, щоб Макгрегор провів свій наступний бій влітку. Він повинен зустрітися з Серроне, вони обидва хочуть битися. Вони заслужили цей поєдинок. Дональд завжди бився з кожним, кого ми йому пропонували.
Конор також бився з усіма підряд. Якщо вони самі захочуть, то я готовий організувати бій", - передає слова Уайта MMA Junkie.

Нагадаємо, Конор Макгрегор заявив про бажання провести бій за правилами змішаних єдиноборств з 20-річним японським бійцем Тенсином Насукавою.

Нагадаємо, президент UFC Дана Уайт назвав єдину проблему екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4).

За словами Уайта, єдине, що ускладнює взаємодію з Макгрегором – це його непунктуальність.

"З Конором важко мати справу? Так, але він того вартий. Якщо люди запитають мене, яка найбільша проблема, пов'язана з Конором, я відповім, що він не приходить вчасно. А так Конор неймовірний. Він веселий хлопець, забавний, відмінний боєць, на нього цікаво дивитися. Якщо б ще приходив вчасно, був б просто ідеальний. Він би був осконалим.

Ми є глобальним видом спорту, тому, коли проводимо прес-конференцію, знаходимося в прямому ефірі на весь світ. А коли Конор не приходить на неї і не робить це ще 30 хвилин, то це проблема. Ми повинні заповнити час і не тільки заповнити ефір, але і тримати людей зацікавленими, підігріваючи їх бажання дивитися далі, що важко робити в наші дні", - сказав Уайт в інтерв'ю Barstool Sports.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Конор Макгрегор анонсував своє повернення в 2019 році.

"Я запускаю ракети в 19-му. Пристебніть ремені", - написав Макгрегор в Instagram.

В своєму останньому бою на UFC 229 Макгрегор програв росіянину Хабібу Нурмагомедову.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях. Про це розповів його тренер Джон Кавана.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конор Макгрегор зібрався до України.