Французьке видання L’Equipe опублікувало список найбільш високооплачуваних футболістів у Європі.

За кількістю представників у першій десятці лідирує Барселона, відразу три футболісти якої отримують більше 2 мільйонів євро в місяць без вирахування податків.

Найбільш високооплачуваним гравцем є лідер каталонців Ліонель Мессі, місячна зарплата якого становить 8,3 мільйони, що на три з половиною мільйони більше, ніж отримує в Ювентусі Кріштіану Роналду.

Хороші зарплати отримують і лідери ПСЖ. Відразу два футболісти чемпіонів Франції, а саме Неймар і Кіліан Мбаппе з'явилися в списку.

Найбагатший футбольний чемпіонат, Прем'єр-лігу Англії, представляють лише Алексіс Санчес (МЮ) і Месут Озіл (Арсенал), які отримують 2,28 і 1,6 мільйони відповідно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найбільш високооплачуваний український футболіст Андрій Ярмоленко отримує в Європі близько 6 млн євро на рік до вирахування податків, або близько 500 тисяч в місяць. Це в 17 разів менше, ніж у Мессі.

Мессі в новій рекламі

Чіпси Lay’s, як головний спонсор Ліги чемпіонів, випустив свіжий рекламний ролик перед плей-офф Ліги чемпіонів.

У ньому форвард збірної Аргентини і каталонської Барселони Ліонель Мессі приміряв на собі роль диригента, який готується до виходу на сцену.

Строгий костюм, натерті до блиску туфлі, капітанська пов'язка, диригентська паличка і начисто виголена щетина стали в ролику головними відмінними рисами Лео.

День народження Роналду

Сьогодні, 5 лютого, святкує свій 34-й день народження один з найбільш великих футболістів сучасності португалець Кріштіану Роналду.

На даний момент Кріш захищає кольори туринського Ювентуса, з яким він повинен виграти чемпіонат Італії. Також Роналду має намір допомогти "Старій Синьйорі" перемогти в Лізі чемпіонів. Зазначимо, що CR7 з Юве вже виграв Суперкубок Італії!

Роналду є п'ятикратним володарем "Золотого м'яча", як і його головний конкурент Ліонель Мессі. Португалець, вигравши у 2002 році зі Спортингом Суперкубок Португалії, перебрався в Манчестер Юнайтед, з яким почав свою знамениту ходу за трофеями! Разом з манкуніанцями Кріштіану виграв безліч трофеїв в Англії, а також Лігу чемпіонів і Клубний чемпіонат світу.

Потім Роналду перейшов в Реал, з яким також багато разів перемагав в Іспанії і на європейській, а також світовій арені (4 Ліги чемпіонів, 2 Суперкубки УЄФА і 3 Клубних чемпіонати світу).

Зі збірною Португалії Роналду також досяг грандіозного успіху, тому що виграв ЄВРО-2016 у Франції!

На даний момент Кріштіану має у своєму послужному списку 27 трофеїв! Також в уродженця Фуншала в активі маса особистих досягнень, серед яких виділяються 4 "Золотих бутси" і 5 "Золотих м'ячів"!

Дубль Роналду

У матчі 22-го туру італійської Серії А Ювентус у Турині грав з Пармою. "Стара Синьйора" по ходу зустрічі вели в рахунку 2:0 і 3:1, але все одно зіграла внічию 3:3.

За Ювентус дублем відзначився Кріштіану Роналду, а за Парму два м'ячі забив Жервіньо.

Також по голу в свій актив записали Даніеле Ругані і Антоніно Баріллья.

Серія А. 22-й тур

Ювентус Турин - Парма - 3:3 (1:0)

Голи: Роналду, 36, 66, Ругані, 62 - Баріллья, 64, Жервіньо, 74, 90.

Для Ювентуса в домашніх матчах Серії А це перший подібний випадок за 8 років, коли "Стара Синьйора" вела в рахунку в два голи і не перемогла. У травні 2011 року туринці подібним чином не взяли три очки в матчі з Палермо (2:2).

Після 22 турів Ювентус йде на першому місці в чемпіонаті Італії. Відрив від Наполі, який розгромив Сампдорію (3:0), скоротився до 9 очок.

Парма з 29 балами йде на 11 місці в Серії А.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роналду готується до весілля.