Радник глави Міністерства внутрішніх справ України Ілля Кива виступив в ефірі кремлівського телеканалу "Росія 1". Соцмережами прокотилася хвиля обурення.

Про це у Facebook повідомив народний депутат Віктор Балога.

Кива говорив про ситуацію з блокадою Донбасу. Він заявив, що в Україні навчилися поважати думку народу, зазначивши, що серед "блокадників" були патріоти, готові захищати Батьківщину.

Крім того, Ківа розповів, що воював на Донбасі з 2014 року, але потім почав працювати у Києві.

"Повірте, у столиці не менше роботи і потрібно докладати стільки ж зусиль для знищення супротивника, тому що Росія веде проти України гібридну війну, мабуть, протягом всієї незалежності України", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Такі емоційні відповіді заступника міністра МВС спровокували хвилю сміху в ефірі російської програми.

Коментуючи виступ Киви, Балога підкреслив судячи з усього, в Україні при владі стоять одні кретини. Він запропонував заборонити українським чиновникам виступати на російському телебаченні.

"Не потрібно гібридної війни, досить показувати їх, і росіяни справді подумають, що тут якийсь дурдом", - зазначив нардеп.

Ще один нардеп Олег Надоша запропонував альтернативу забороні виступів на російському ТБ. За його словами, для цього слід призначати компетентних фахівців.

"Хоча згоден, така пропозиція в сучасних реаліях влади, виглядає навіть більш смішно, ніж виступи ідіотів", - додав він.

[[{"fid":"174692","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"171","width":"494","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

[[{"fid":"174693","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"86","width":"479","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", Ілля Кива заявив, що Україна слід боротися з внутрішніми ворогами, які сидять в урядових кріслах і під диктовку Кремля розгойдують ситуацію в країні.