Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко перевіз чотирирічну дочку Кайю-Євдокію в Київ.

Ледь розлучившись з Кличком-молодшим, американка Хайден Панеттьері почала зустрічатися з актором Брайаном Хікерсоном. Рідні і друзі Хайден всерйоз стурбовані тим, що вона разом із новим бойфрендом пішла по похилій, захопившись алкоголем.

Також у Мережі з'явилися фото, на яких Володимир Кличко відпочиває разом з донькою на Барбадосі.

Допомагати виховувати дитину боксеру допомагає його мати Надія Улянівна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Відреагувала на постійні чутки навколо своєї персони і Панеттьєрі, яка опублікувала в твіттері фото доньки, яка сидить в її автомобілі. Так Хайден натякнула, що не втрачає контакт з дитиною.

Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко, який завершив кар'єру в 2017 році, повертається в бокс.
Про це заявив його потенційний суперник, чемпіон світу за версією WBC Silver і WBO International Дилліан Вайт (25-1, 18 КО).
"Володимир Кличко точно повертається. Я сказав: "Так, я буду битися", він сказав: "Ні, мені треба для початку провести два бої".
Кличко довго правив, він - відмінний боєць з відмінним досвідом. Він знає всіх їх. Я створю багато проблем в такому бою, так що він відмовився. Він не захотів битися з Дилліаном Вайтом в першому поєдинку після повернення", - розповів Вайт в інтерв'ю порталу Fighthype.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко хоче повернутися в бокс.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко поділився секретом мотивації.