Російський боєць UFC Хабіб Нурмагомедов вилетів до Німеччини для проходження медичного обстеження. Про це повідомив батько і тренер спортсмена Абдулманап Нурмагомедов.

"Хабіб зараз в Москві, вилітає до Німеччини на обстеження", – повідомив тренер виданню ТАСС.

Нагадаємо, 4 березня на турнірі UFC 209 в Лас-Вегасі (США) мав відбутися бій Хабіба Нурмагомедова проти Тоні Фергюсона, але був скасований через проблеми Хабіба зі здоров'ям. Поєдинок був скасований після того, як за кілька годин до зважування росіянин був госпіталізований. Причиною називається аномальне скидання ваги.

Незважаючи на те, що бій не відбувся, Фергюсон отримав гонорар за поєдинок і назвав свої умови бою з Нурмагомедовим. Переможець цього бою повинен був стати тимчасовим чемпіоном в легкій вазі.

Пізніше Нурмагомедов вибачився за скасований бій, а його тренер і батько Абдулманап Нурмагомедов заявив, що Хабіб сам винен у зриві бою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, коли відбудеться повторний бій Нурмагомедов – Фергюсон.

Фото – Getty Images