У матчі 22-го туру чемпіонату України з футболу Сталь на дніпровському стадіоні Метеор перемогла Олександрію (4:1). Хет-триком у цьому поєдинку відзначився нападник із Гани Кваме Карікарі.

Після матчу наставник Сталі, відомий білоруський спеціаліст Леонід Кучук згадав, що давно знайомий з цим виконавцем, якому наразі 25 років.

- Карікарі? Працював з багатьма африканськими футболістами, які відомі в усьому світі. І насправді вони дуже поступливі, якщо їх тільки не дуже багато. Вони на багато здатні, коли бачать якусь певну мету або завдання, а наша мета зараз це перемога в будь-якій грі, ніби вона фінальна. Карікарі грав в Європі - в Норвегії та Швеції, а там будь-якому футболісту, в тому числі українському буде досить складно. У цих країнах команди, як одна сім'я, і Карікарі в цьому вихований. Я давно його знаю. Коли йому тільки було 17 років, і в Україні не чули про такого футболіста, я його вже знав - їздив в Гану, переглядав його. Тому, коли прийшов у Сталь навіть здивувався, що він у нас. А я хотів його взяти в свою команду, коли йому ще було 17 років. Тому нічого тут такого немає, думаю, що зірочку він не зловить, - сказав Кучук.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв