Українець Артем Мілевський, екс-форвард "Динамо Київ" і його агент Олександр Панков затролили "Динамо" через тренсфер Франа Солі.

Панков порівняв новачка з Мілевським, підкресливши, що він не показує результатів.

"Кабан зіграв 170 хвилин і зробив 3 передачі. Незабаром розпочнеться другий збір. А скільки забив і віддав Соль за 5 ігор на зборах в Іспанії?", - написав Панков в Instagram.

Мілевський зробив репост цього поста.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Артем Мілевський повернувся в "Динамо-Брест" і зараз знаходиться на зборах, де взяв участь у трьох спарингах і відзначився трьома передачами.

Зазначимо, що Фран Соль за 5 матчів в Марбельї результативними діями не відзначився.

Як писав Знай.ua, збірна України опустилася на дві позиції, а саме на 30-е місце в оновленому рейтингу Міжнародної федерації футболу (ФІФА), який 7 лютого був опублікований на офіційному сайті організації.

З моменту попереднього оновлення команда Андрія Шевченка офіційних матчів не проводила. На сьогоднішній день в активі української дружини 1482 очки.

Випередили збірну Україну національні команди Ірану і Японії, які брали участь в Кубку Азії.

У першій десятці не сталося змін. Першу позицію, як і раніше, займає збірна Бельгії, другою розташовалася збірна Франції, а третьою йде збірна Бразилії.

1. Бельгія (1727 очок)

2. Франція (1726)

3. Бразилія (1676)

4. Хорватія (1634)

5. Англія (1631)

6. Португалія (1614)

7. Уругвай (1609)

8. Швейцарія (1599)

9. Іспанія (1591)

10. Данія (1589).

...

30. Україна (1482).

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярмоленко став найдорожчим футболістом світу.