У матчі 22-го туру чемпіонату України з футболу Волинь і Зоря гості вважалися явними фаворитами, однак лише в компенсований до основного час вирвали перемогу.

До речі, у цьому матчі після трьохматчової дискваліфікації на лаві запасних знову з'явився наставник лучан Віталій Кварцяний.

Перший тайм пройшов у запеклій борьбі. Показовим став один з епізодів, коли бразильскому захиснику Зорі Рафаелю Форстеру до крові розбили ніс.

Після перерви також не поменшало єдиноборств, в чому ніхто не хотів поступатися. Чудовий момент не використав Денніс Бонавентуре, коли після удару з-за меж штрафного майданчику влучив у поперечину. В цьому моменті не найкращим чином зіграв голкіпер лучан.

Розв'язка настава у кормпенсований арбітром часі: Роман Никитюк після прострілу Кадимяна зіграв рукою, арбітр призначив 11-метровий, який реалізував Форстер.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Волинь - Зоря - 0:1

Гол: Форстер, 90+1.

Волинь: Кічак, Р. Никитюк, Логінов, Горопевшек, Шаповал, Тетеренко, Чепелюк (Дудик, 68), Мемешев (А. Никитюк, 89), Діденко, Задерецький, Петров.

Зоря: Шевченко, Опанасенко, Чечер, Форстер, Соболь, Гречишкін, Харатін, Калитвинцев (Бабенко, 80), Пауліна, Петряк (Любеновіч, 56), Бонавентура.

Попередження: Шаповал, 6, Горопевшек, 9, Тетеренко, 45.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що відомий тренер Сталі знайомий з нападником із Гани ще з 17 років.