Стіні на кордоні з Мексикою, про яку у своїй передвиборній програмі говорив кандидат у президенти США, а нині глава Білого дому Дональд Трамп, – бути.

Агентство Bloomberg оприлюднило ряд вимог, які американська прикордонно-митна служба виставила для потенційних підрядників масштабного проекту.

Зокрема, стіна повинна мати висоту від п’яти з половиною до дев’яти метрів, гармонічно вписуватися у природний ландшафт і бути надзвичайно міцною та витривалою, аби вистояти під спробами її пошкодити чи зруйнувати.

Для будівництва можна використовувати залізобетонні конструкції ті інші матеріали, яким не страшні кувалда, зубило тощо. Крім того, підрядник має потурбуватися, аби через стіну не можна було перелізти чи зробити під неї підкоп.

У скільки обійдеться спорудження, поки що невідомо, але донедавна Штати мали на реалізацію цього проекту тільки 20 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", ще не споруджена "стіна Трампа" вже зруйнувала тисячі життів мексиканців.