Павло Лук'янчук, який грає за збірну України з футболу, та є півзахисником угорського клубу "Кішварда" - найбільшої української команди за кордоном - забив дебютний гол.

У Кішварді хлопець грає на правах оренди з київського Динамо.

У матчі зустрілися Кішварда та Дебрецен, які боролися за вихід у Лігу Європи, та за допомогою 22-річного українського футболіста піднялися із зони вильоту, а команда-суперник втратила 3 місце.

Західні ЗМІ уже відзначили гол українського футболіста. Також вони не могли не відмітити те, що турнірну таблицю очолюють українці, попри 5 останніх поразок, які видав угорський клуб. У 1/8 фіналу Кубка Угорщини зустрінуться Кішварда та Ференцварош, тренером якого є Сергій Ребров.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

20 та 26 лютого відбудуться матчі за чвертьфінал Кубка.

Нагадаємо, Конор Макгрегор хоче провести бій з Нейтом Діасом. Про це Макгрегор написав на своїй сторінці в Twitter. Макгрегор відреагував на заяву ветерана UFC Андерсона Сілви. Спортсмен уже двічі зустрічався з Діасом в 2016 році. Перший бій виграв Діас, а другий – Макгрегор.

Як повідомляв портал Знай.ua, визначилася суперниця Цуренко на турнірі в Досі. У цьому турнірі також зіграє перша ракетка України Еліна Світоліна, яка стала 4-го сіяного і автоматично пропустить перший круг. У другому раунді українка зустрінеться з переможницею пари Міхаела Бузарнеску - Олена Остапенко.

Також Знай.ua писав, що Коноплянку розхвалили незважаючи на поразку Шальке проти Баварії.

За "Шальке" вперше за три роки повністю відіграв матч український плеймейкер Євген Коноплянка.

Коноплянка відзначився двома ударами по воротах, зробив 10 точних пасів з 12 (83%), три рази вдало обіграв суперника, виграв 1 верховий м'яч, а також здійснив два перехоплення і один відбір.

Хоча українець не реалізував два гольових моменти, в ЗМІ відзначають, що Коноплянка був одним з найгостріших гравців Шальке в матчі.