Журналіст Костянтин Павлов вважає, що переїхавши в резиденцію Ріната Ахметова, ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко підписав собі смертний вирок.

За словами журналіста, місце, де розташована резиденція українського мільярдера, дуже зручно для організації замаху. "Виїхав він з воріт - і перед ним дорога до Макшосе. 400 метрів. Зліва і справа - 5 метровий паркан, позаду - пивзавод. Відступати нікуди. Два камаза - один перед пивзаводом, інший перед розвилкою, роблять відмінний мішок. А далі можна знімати з Захара штани і чинити по совісті", - написав Павлов.

Ботанічний сад, упевнений журналіст, дозволить сховатися будь-ДРГ, також тут можна легко замінувати дорогу, використовувати безпілотник. Чи не вихід і пряма траса на Ростов. "Так що насолоджуйся, Саша, недовго залишилося", - написав журналіст.

Також він упевнений, що сам Ахметов не стане мстити Захарченко за віджате майно.

[[{"fid":"174830","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"668","width":"491","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що ватажки "ДНР" та "ЛНР" Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий відвідали окупований Крим, де представили структуру "інтеграції Донбасу до Росії".