Мітинг з нагоди третьої річниці окупації Криму Росією відбувся в Севастополі біля монумента "Солдат і матрос" на мисі Кришталевий. На ньому зібралися кілька тисяч жителів міста.

Прес-служба місцевої влади повідомила, що присутніх вітали окупаційна влада та делегація депутатів російської Держдуми, зокрема заступник її голови Петро Толстой.

Не обійшлося без пафосних виступів на тему "повернення Криму в рідну гавань" та обіцянок зробити Севастополь ще кращим, а півострів підняти на нові висоти.

Повідомляється, що весь день у місті проходили концерти, людям показували фільми, присвячені подіям 2014 року, відбулися спортивні змагання.

Серед тих, хто вітав севастопольців з анексією, був і скандально відомий українофоб, депутат Держдуми Йосип Кобзон. На концерті на площі Нахімова він виступив з учасницею шоу "Голос" Оленою Максимовою, виконавши пісню "Севастопольський вальс".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Напередодні третьої річниці окупації півострова, 17 березня, у цьому ж місті пройшов мітинг за відставку російського уряду. Його учасники виступали не стільки за повернення Криму в Україну,скільки за відродження СРСР.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", студенти Московського державного університету Ломоносова вийшли на акцію протесту проти окупації Криму.