У матчі 25-го туру Суперліги Туреччини Істанбул Башакшехір, який не так давно грав в одній групі Ліги Європи з Шахтарем і двічі поступився донеччанам, зустрічався з Карабюкспором, за який виступають українці Євген Селезньов, Андрій Блізніченко і Олександр Рибка (наразі голкіпер травмований). Поєдинок завершився з рахунком 3:3, а Карабюкспор не поступився на виїзді вперше з листопаду 2016 року.

Наставник гостей Зоран Баришич довірив місце в основі відразу двом українцям - Євгену Селезньову і Андрію Блізніченку.

Селезньов на 28-й хвилині зустрічі забив свій четвертий гол в Туреччині, реалізувавши 11-метровий. Відзначимо, що цей пенальті заробив сам українець в результаті індивідуальних дій.

А на 48-й хвилині свій дебютний гол в турецькому чемпіонаті забив Блізніченко. До речі, асистував екс-півзахиснику Дніпра Селезньов, який відразу після матчу вирушив у розташування нашої національної збірної.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Коноплянка не шкодує про переїзд у Німеччину.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще