Екс-чемпіон світу за версією WBO в легкій вазі Раймундо Бельтран (36-8-1, 22 КО) нокаутував Хірокі Окаду (19-1, 13 КО) на вечорі боксу у Фресно (США).
Боксери почали бій в досить високому темпі, і вже в другому раунді обмінялися нокдаунами. Після цього темп бою знизився.
А в дев'ятому раунді 37-річний мексиканський боксер нокаутував японця. На момент припинення бою на суддівських записках була нічия: 76-76, 76-76, 78-74.
Відзначимо, що це був дебют Бельтрана в новій ваговій категорії.

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) відправився в США готуватися до наступного бою, який відбудеться 12 квітня.

Тренувальний табір традиційно проходить в Окснарді в Каліфорнії.

Фото Василя Ломаченка та його сім'ї в аеропорту опублікував менеджер боксера Егіс Клімас на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ломаченко розповів, що проведе наступний бій 12 квітня.

Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі. Бій відбувся 8 грудня 2018 року.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.