Солдат афганської армії напав на солдатів НАТО на базі в південній провінції Гільменд.

Про подію йдеться в повідомленні операції НАТО "Рішуча підтримка" в соціальній мережі. Зазначено, що солдати залишилися живі, їм надається медична допомога.

Солдат, який атакував НАТОвців, убитий вогнем у відповідь.

"Троє військовослужбовців США були поранені, коли афганський солдат відкрив вогонь на базі в провінції Гільменд. Військовослужбовцям США надається медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що двох іноземних академіків викрали в Кабулі невідомі в формі збройних сил Афганістану.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це не перше викрадення іноземних громадян на території країни. Як повідомляє служба, в червні така ж доля в столиці Афганістану спіткала працівника гуманітарної організації з Індії. У квітні озброєні чоловіки у військовій формі викрали австралійця, також співробітника гуманітарної організації, в Джалалабаді.