Перша ракетка України Еліна Світоліна готується до турніру в Досі (Катар), де стартує відразу з другого туру.
Напередодні турніру Світоліна розповіла про підготовку до змагань і травму, яку отримала в Австралії.
"Мені потрібен був певний час для відновлення, тому що у мене були проблеми зі здоров'ям. Важливо було просто отримати кілька днів, щоб ретельно все підлікувати, тому що у мене було кілька важких матчів в Австралії. Я встигла трохи потренуватися і це допомогло мені зміцнітися напередодні важливих турнірів.
На турнірі в Досі, незважаючи на те, що не виступлять Петра Квітова та Наомі Осака все одно ще багато хороших гравців, багато з них показують стабільні результати. З перших раундів тут будуть важкі та цікаві матчі, всі хочуть грати добре.
Я завжди намагаюся зберігати позитивний настрій, кожен турнір розглядати як ще один крок вперед. Негативу вистачає, адже ми програємо майже щотижня. Немає сенсу турбуватися, ти просто йдеш на корт і працюєш", - розповіла Світоліна.

Нагадаємо, перша ракетка України Еліна Світоліна програла у чвертьфіналі Australian Open 2019 японці Наомі Осаці з рахунком 4:6, 1:6.

Еліна Світоліна програла четвертій ракетці світу Наомі Осаці
Еліна Світоліна програла четвертій ракетці світу Наомі Осаці
Матч тривав близько години. Під час другого сету за рахунку 0:3 Світоліна взяла медичний тайм-аут через проблеми з шиєю чи плечем. Раніше її це вже турбувало в матчі з Чжан Шуай.
Наомі Осака записала в свій актив 8 ейсів, жодної подвійної, 31 віннер та 25 невимушених помилок. Еліна Світоліна відзначилася одним эйсом при 3 подвійних помилках, 11 віннерами і 16 невимушеними помилками.

Наомі Осака
Наомі Осака

Тепер рахунок особистих зустрічей Осаки та Світоліної 3:3.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Як повідомляв портал Знай.ua, Australian Open у 2019 році збільшив призовий фонд.