Колишній чемпіон Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) в середньому дивізіоні Андерсон Сільва програв американцеві нігерійського походження Ісраелю Адесаньї.

Головний бій вечора на турнірі зі змішаних єдиноборств UFC 23 пройшов в Австралії і завершився одноголосним рішенням суддів 29-28, 30-27, 30-27.

43-річний Сільва і 29-річний американець показали неймовірний бій. Цікаво, що цю зустріч порівняли зі знаменитою відеогрою "Мортал Комбат".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Двоє пластичних і яскравих бійців крутили "вертушки", били руками і ногами під неймовірними кутами й ефектно ухилялися від атак.

В один із моментів Сільві вдалося показати фірмову "Матрицю", уникнувши удару прийомом зі знаменитої кінотрилогії.

Чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) прокоментував рішення Атлетичної комісії штату Невада, яка винесла вердикт у справі про бійку з екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях ірландським бійцем Конором Макгрегором (21-4) після турніру UFC 229 6 жовтня 2018 року.
Нурмагомедова відсторонили від боїв на 9 місяців і оштрафували на 500 тисяч доларів. Макгрегор отримав відсторонення на півроку, і оштрафований на 50 тисяч доларів.
Строки дискваліфікації відліковуються з 6 жовтня.
"Політика назавжди", - коротко написав написав Нурмагомедов в Twitter.