У Мар'їнці бойовики роблять розбійні набіги на будинки мирних жителів.

Про це розповів солдат ВСУ Павло Камишанов, передає прес-центр АТО в Facebook.

Солдат розповідає, що за териконом бойовики облаштували позиції. Там вони ховають свої танки та інше озброєння. З териконів працюють снайпери. При цьому обстрілюють будинки мирних жителів.

"Нещодавно на тій стороні відбулася ротація, тому що там змінилася тактика. В останні дні вони частіше скоюють розбійницькі набіги: на прямий постріл виходить БМП і відкриває вогонь, а коли вона відстрілялася, починають працювати кулемети або зенітка", - сказав Камишанов.

Після цього БМП переїжджає на нову позицію, а кулемети замовкають. Все це триває недовго, тому відреагувати українські солдати не завжди можуть. За його словами, такі обстріли ВСУ майже не шкодять, зате дістається мирним жителям.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Ми надійно укриті, а ось цивільним іноді дістається. Днями міна потрапила в житловий будинок поруч - добре, що в ньому нікого не було", - йдеться в повідомленні.

[[{"fid":"174958","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"647","width":"489","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в результаті чергового обстрілу бойовиків в Мар'їнці постраждали будинки мирних жителів.