Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і американець Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО) проведуть бій 1 червня в Нью-Йорку, США.
Про це повідомляє BoxingScene. На кону бою - всі титули Джошуа.

Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня
Бій Джошуа - Міллер відбудеться 1 червня

Бій Джошуа - Міллер відбудеться на знаменитій арені Madison Square Garden, а покажуть цей поєдинок DAZN і Sky Sports.

За цей бій Джошуа отримає рекордний гонорар - 25 мільйонів фунтів стерлінгів.

Як писав Знай.ua, Джаррелл Міллер заявив, що готовий грати в Національній футбольній Лізі, якщо не проведе бій з Ентоні Джошуа.

Джаррелл Міллер
Джаррелл Міллер

"А що якщо я скажу вам, що отримав пропозицію грати за один з клубів Національної Футбольної Ліги? Якщо поєдинок з Джошуа не відбудеться, я піду грати в футбол за гроші. Тоді я не буду повинен цим промоутерам ні центу. Я втомився від жадібності промоутерів в боксі, при тому що їх в рингу ніхто не б'є", - передає слова Міллера worldboxingnews.net.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) може провести наступний бій 1 червня в Нью-Йорку (США) проти Джаррелла Міллера.

Про це повідомив журналіст Майк Коппінджер в Twitter.
Міллер відразу відреагував на цю інформацію, зазначивши, що в команді Джошуа воліють бачити іншого суперника - Ділліана Уайта. Але підтвердив, що переговори дійсно почалися.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

"Думаю, все трохи не так, як про це говорять. Думаю, Джошуа віддає перевагу супернику простіше, ніж я. Наприклад, Ділліану Уайту. Швидше за все, що вони почали переговори (зі мною), щоб зробити хлопця (Уайта) трохи більш зговірливим.
Як я і говорив, поки немає ніякої конкретики. Одна справа, коли переді мною лежить готовий контракт, а у мене в руках ручка. Зовсім інша, коли сторони лише приступили до переговорів - просто базікають один з одним.
Коли ми побачимо їх пропозицію на папері, тоді і вступимо в переговорний процес по-справжньому. А поки-що це всього лише балачки", - заявив Міллер.
Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.