Снайперську гвинтівку з прицілом та склад зброї виявили тайські поліцейські у будинку одного з керівників політсили "Об'єднаний фронт за демократію проти диктатури".

Він активно підтримує колишнього прем’єр-міністра Таїланду Таксіна Чинавата та виступає проти провладної партії "Народний союз за демократію", передає зарубіжна преса. На даний момент чоловік знаходиться у бігах.

Представники правоохоронних органів переконані, що зброю планували використати для замаху на життя Праюта Чан-Оча, котрий став прем’єром внаслідок військового перевороту в 2014 році, відсторонивши від влади молодшу сестру попереднього лідера Йінглак Чинават.

Зараз поліцейські вже затримали дев’ятьох людей, яких підозрюють у причетності до змови проти очільника країни. Триває розслідування.

Таксин Чинават, який був при владі з 2001 по 2006 роки, входить у число організаторів руху "червоних сорочок", що користується великою підтримкою населення.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прают Чан-Оча до того, як прийшов до влади, керував сухопутними військами країни.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", НАПК вирішило перевірити, де нардеп Ляшко взяв гроші на політ в Таїланд"